přeskočit k navigaci »

Velikonoční menu Honzy Krajče

18.04.2019

zařazeno v kategorii: Novinky z restaurace Le Marché | autor: Le Marché

 

S Velikonocemi se vrací do kuchyní spousta mladých čerstvých surovin i tradičních pokrmů. Jak je do našeho menu zakomponoval šéfkuchař Honza Krajč? Přesvědčte se nejen o Velikonočním pondělí, ale výjimečně i v neděli 21.4.!

Nechte se nalákat na zážitkové velikonoční menu do restaurace Le Marché:

Velikonoční neděle 21.4. - večeře

Předkrm:

  • Hovězí tataráček s křepelčími vejci a malé topinky
  • Mušle sv. Jakuba Yuzu Ponzu a mořské řasy
  • Boudin Noir, cibulová marmeláda s jablky

Hlavní chod:

  • Jehněčí krk na červeném víně, bramborové koblížky s kopřivou a listy špenátu
  • Smažený filet pstruha s mandlemi, bramborová kaše s černým máslem a chřest

Dezert:

  • Cheesecake a jahody
  • Sorbet
  • Variace sýrů

Velikonoční pondělí 22.4. - večeře

Předkrm:

  • Nakládaný losos s koprem, remuláda a malý salátek
  • Velikonoční terinka z uzeného vepřového boku a kopřiv
  • Malý špekový knedlíček, zelí na bílém víně a smažená cibulka

Hlavní chod:

  • Pečený králík s nádivkou, zelený chřest a malý brambůrek
  • Pošírovaná treska, bylinková omáčka, divoká brokolice a bramborové purée se špenátem

Dezert:

  • Mazancový puding, jahody a šlehačka
  • Sorbet
  • Variace sýrů

Nezapomeňte si včas rezervovat stůl!

 

« zpět na seznam příspěvků

 
 

odebírat newsletter a pozvánky na mail
Restaurace Le Marche
Mariánskolázeňská 4, 360 01 Karlovy Vary
otevřeno každý den kromě neděle
od 12.00 do 22.00 hodin
+420 730 133 695

najdete nás na mapě

 
  • English
  • Русский
  • Deutsch
FaceBook Kontakt Trip Advisor Villa Basileia