Velikonoční menu Honzy Krajče
S Velikonocemi se vrací do kuchyní spousta mladých čerstvých surovin i tradičních pokrmů. Jak je do našeho menu zakomponoval šéfkuchař Honza Krajč? Přesvědčte se nejen o Velikonočním pondělí, ale výjimečně i v neděli 21.4.!
Nechte se nalákat na zážitkové velikonoční menu do restaurace Le Marché:
Velikonoční neděle 21.4. - večeře
Předkrm:
- Hovězí tataráček s křepelčími vejci a malé topinky
- Mušle sv. Jakuba Yuzu Ponzu a mořské řasy
- Boudin Noir, cibulová marmeláda s jablky
Hlavní chod:
- Jehněčí krk na červeném víně, bramborové koblížky s kopřivou a listy špenátu
- Smažený filet pstruha s mandlemi, bramborová kaše s černým máslem a chřest
Dezert:
- Cheesecake a jahody
- Sorbet
- Variace sýrů
Velikonoční pondělí 22.4. - večeře
Předkrm:
- Nakládaný losos s koprem, remuláda a malý salátek
- Velikonoční terinka z uzeného vepřového boku a kopřiv
- Malý špekový knedlíček, zelí na bílém víně a smažená cibulka
Hlavní chod:
- Pečený králík s nádivkou, zelený chřest a malý brambůrek
- Pošírovaná treska, bylinková omáčka, divoká brokolice a bramborové purée se špenátem
Dezert:
- Mazancový puding, jahody a šlehačka
- Sorbet
- Variace sýrů
Nezapomeňte si včas rezervovat stůl!