přeskočit k navigaci »

Jaro mění menu restaurace, aneb máme rádi sezónní suroviny

28.02.2019

zařazeno v kategorii: Novinky z restaurace Le Marché | autor: Le Marché

 

Jaro se blíží a s ním i jarní suroviny, z nichž bude tým restaurace Le Marché Karlovy Vary připravovat nové zážitkové menu na každý den. Po zimě se vrátí čerstvá mladá zelenina - mladý špenát, hrášek či redkvičky. K typicky jarním surovinám patří také jehněčí maso, rebarbora, mangold nebo třeba velmi oblíbený chřest.

"Naše menu se mění díky sezónnosti surovin vlastně průběžně. Sezónní potraviny se neváží jen na změnu ročního období, ale mění se prakticky týden od týdne. A naše nabídka tyto změny ctí." Říká Honza Krajč.

Sledujte pravidelně naše menu na Facebooku, Instagramu i webu, abyste nezmeškali oblíbená jídla z jarních surovin.

 

« zpět na seznam příspěvků

 
 

odebírat newsletter a pozvánky na mail
Restaurace Le Marche
Mariánskolázeňská 4, 360 01 Karlovy Vary
otevřeno každý den kromě neděle
od 12.00 do 22.00 hodin
+420 730 133 695

najdete nás na mapě

 
  • English
  • Русский
  • Deutsch
FaceBook Kontakt Trip Advisor Villa Basileia