přeskočit k navigaci »

Tradiční filipínské kuřecí adobo podle receptu Honzy Krajče

01.06.2017

zařazeno v kategorii: Recepty | autor: Le Marché

 

Adobo je tradiční filipínský recept, který se u místního obyvatelstva těší velké oblibě. Jeho příprava je vcelku snadná a chuť vynikající. Zkuste si kuřecí adobo připravit podle receptu našeho šéfkuchaře Honzy Krajče.

Ingredience na 4 porce

  • 1 kuře asi 1,5 kg, rozdělené na porce
  • 500 ml vody
  • 120 ml vinného octa
  • 60 ml světlé sojové omáčky
  • 2 stroužky česneku, drobně nakrájené
  • lžička cukru
  • 2 chilli papričky
  • sůl, pepř černý

Postup

  1. Všechny ingredience dáme do hrnce, přikryjeme poklicí a velmi pomalu vaříme až je kuře krásně měkké. Nakonec dochutíme solí a pepřem.
  2. Během varu se vývar redukuje na polovinu původního množství a získá silnou a výraznou chuť. Podáváme s vařenou rýží.
Přejeme dobrou chuť.

Chcete-li ochutnat další gurmánské speciality z kuchyně Honzy Krajče, navštivte zážitkovou restauraci Le Marché Karlovy Vary.

 

« zpět na seznam příspěvků

 
 

odebírat newsletter a pozvánky na mail
Restaurace Le Marche
Mariánskolázeňská 4, 360 01 Karlovy Vary
otevřeno každý den kromě neděle
od 12.00 do 22.00 hodin
+420 730 133 695

najdete nás na mapě

 
  • English
  • Русский
  • Deutsch
FaceBook Kontakt Trip Advisor Villa Basileia