přeskočit k navigaci »

Nahlédněte do přípravy zážitkového menu v otevřené kuchyni Honzy Krajče

30.07.2018

zařazeno v kategorii: Novinky z restaurace Le Marché | autor: Le Marché

 

Šéfkuchař Honza Krajč věnuje přípravě každého jídla ze obědového i večerního zážitkového menu velkou péči. On a jeho tým dbají nejen na maximální kvalitu surovin a správnou přípravu, ale také na prezentaci jednotlivých pokrmů. Pokud vás zajímá, jak zážitkové speciality vznikají, můžete do tajů šéfovy kuchyně nahlédnout v otevřené kuchyni. Můžete se tak dozvědět něco o použitých surovinách i způsobu připravy jednotlivých jídel.

Pokud přijdete do restaurace Le Marché na VIP degustační menu, stanete se tak osobním hostem šéfkuchaře a v otevřené kuchyni prožijete u VIP stolu celý večer. Kromě toho, že vám celé menu bude vznikat takzvaně "pod nosem", bude se po celou dobu vaší návštěvy se o vás osobně starat Honza Krajč.

Přijďte potěšit nejen své chuťové buňky, ale i oko kuchyní Honzy Krajče do restaurace Le Marché v Karlových Varech.

 

« zpět na seznam příspěvků

 
 

odebírat newsletter a pozvánky na mail
Restaurace Le Marche
Mariánskolázeňská 4, 360 01 Karlovy Vary
otevřeno každý den kromě neděle
od 12.00 do 22.00 hodin
+420 730 133 695

najdete nás na mapě

 
  • English
  • Русский
  • Deutsch
FaceBook Kontakt Trip Advisor Villa Basileia