přeskočit k navigaci »

Hot dog s glazírovanou cibulkou - recept Honzy Krajče

08.09.2017

zařazeno v kategorii: Recepty | autor: Le Marché

 

I něco obyčejného občas potěší. Jednou z takových věcí může být i jednoduchý a rychlý recept na hot dog. Připravte si tuto oblíbenou "fastfoodovou" pochoutku tak, jak to dělá náš šéfkuchař Honza Krajč.

Časová náročnost

Příprava 10 minut, tepelná příprava 10 minut

Ingredience na 1 hot dog

  • 1 bageta na hot dog
  • 1 klobása nebo párek
  • 1 lžíce dijonské hořčice
  • 1 červená cibule
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička cukr krystal
  • 1 lžíce octu aceto balsamico
  • sůl a pepř

Postup

  1. Na pánvi s trochou oleje na jedné polovině opékáme klobásku nebo párek a na druhé polovině restujeme na kolečka nakrájenou cibulku. Opečený párek vyndáme a cibulku posypeme trochou cukru a za stálého míchání trochu zkaramelizujeme.
  2. Osolíme, opepříme a přidáme acetobalsamico. Jednu minutu restujeme a cibulku vyndáme. Baketku kterou jsme v troubě předem předehřály podél nakrojíme a vnitřek vytřeme hořčicí. Nandáme polovinu cibule. Na cibuli vložíme klobásku a nakonec dáme druhou polovinu cibule. Spíchneme párátkem a ihned podáváme.

TIP:  Dijonská hořčice je hodně ostrá, proto můžeme použít hořčici plnotučnou.

Přejeme dobrou chuť.

Chcete-li ochutnat další gurmánské speciality z kuchyně Honzy Krajče, navštivte zážitkovou restauraci Le Marché Karlovy Vary.

 

« zpět na seznam příspěvků

 
 

odebírat newsletter a pozvánky na mail
Restaurace Le Marche
Mariánskolázeňská 4, 360 01 Karlovy Vary
otevřeno každý den kromě neděle
od 12.00 do 22.00 hodin
+420 730 133 695

najdete nás na mapě

 
  • English
  • Русский
  • Deutsch
FaceBook Kontakt Trip Advisor Villa Basileia