přeskočit k navigaci »

aktuality

GURMÁNSKÁ RESTAURACE LE MARCHÉ KARLOVY VARY

 

Recept na marocké kuře s kuskusem a olivami podle Honzy Krajče

Náš šéfkuchař Honza Krajč pro vás má další recept z kuřecího masa. Podle něj vytvoříte z obyčejných stehenních řízků skutečnou delikatesu. Marocké... pokračovat ve čtení »

 
 

Paella - recept šéfkuchaře Honzy Krajče

Paella je tradiční španělský recept. Podobně jako další pokrmy středomořské kuchyně je plná čerstvé zeleniny a mořských plodů. Nechybí ani olivový olej.... pokračovat ve čtení »

 
 

Recept Honzy Krajče na holandskou hrachovou polévku „SNERT“

Vyzkoušejte si trochu jinou hrachovku. Honza Krajč si pro vás tento týden připravil recept na holandskou hrachovou polévku "Snert". Tato hustá a sytá polévka je v... pokračovat ve čtení »

 
 

Tradiční filipínské kuřecí adobo podle receptu Honzy Krajče

Adobo je tradiční filipínský recept, který se u místního obyvatelstva těší velké oblibě. Jeho příprava je vcelku snadná a chuť vynikající. Zkuste si... pokračovat ve čtení »

 
 

Salát fattoush podle receptu Honzy Krajče

Fattoush (fatuš) je rychlý, lehký a chutný salát, který se jí s kousky opečeného pitta chleba. Jak vám může napovědět jeho název, původně pochází s... pokračovat ve čtení »

 
 

Mušle sv. Jakuba s čočkou podle receptu Honzy Krajče

Mušle svatého Jakuba (nebo také hřebenatky svatojakubské) patří mezi oblíbené mořské plody. Jejich maso je velmi křehké a svou chutí vzdáleně připomíná... pokračovat ve čtení »

 
 

V neděli je svátek matek - potěšte maminku gastronomickým zážitkem!

Stejně jako každý rok, bude celý svět i letos slavit 2. květnovou neděli svátek matek (14. 5. 2017). Určitě nezapomeňte své mamince koupit kytku. Chcete-li ji... pokračovat ve čtení »

 
 

Recept Honzy Krajče na řecký česnekový krém

Výborný řecký česnekový krém se hodí jako předkrm, nebo jako příloha. Pokud jste o něm ještě neslyšeli a máte rádi řeckou kuchyni, určitě ho vyzkoušejte!... pokračovat ve čtení »

 
 

Svíčková Wellington podle Honzy Krajče - recept, foto postup

Svíčková Wellington je asi nejslavnější úprava svíčkové na světě. Tento recept také patří k vrcholům gastronomického umění. Připravit správně... pokračovat ve čtení »

 
 

Řecké zapečené krevety - recept Honzy Krajče

Připravte si výborné krevety na řecký způsob podle receptu Honzy Krajče. Je to rychlé, relativně snadné, zdravé a především vynikající jídlo, které si... pokračovat ve čtení »

 
 
 

 

strana: 1 2 3 4  ... 14 ... další »

 
 

odebírat newsletter a pozvánky na mail
Restaurace Le Marche
Mariánskolázeňská 4, 360 01 Karlovy Vary
otevřeno každý den kromě neděle
od 12.00 do 22.00 hodin
+420 730 133 695

najdete nás na mapě

 
  • English
  • Русский
  • Deutsch
FaceBook Kontakt Trip Advisor Villa Basileia