přeskočit k navigaci »

aktuality

GURMÁNSKÁ RESTAURACE LE MARCHÉ KARLOVY VARY

 

Mušle sv. Jakuba s čočkou podle receptu Honzy Krajče

Mušle svatého Jakuba (nebo také hřebenatky svatojakubské) patří mezi oblíbené mořské plody. Jejich maso je velmi křehké a svou chutí vzdáleně připomíná... pokračovat ve čtení »

 
 

V neděli je svátek matek - potěšte maminku gastronomickým zážitkem!

Stejně jako každý rok, bude celý svět i letos slavit 2. květnovou neděli svátek matek (14. 5. 2017). Určitě nezapomeňte své mamince koupit kytku. Chcete-li ji... pokračovat ve čtení »

 
 

Recept Honzy Krajče na řecký česnekový krém

Výborný řecký česnekový krém se hodí jako předkrm, nebo jako příloha. Pokud jste o něm ještě neslyšeli a máte rádi řeckou kuchyni, určitě ho vyzkoušejte!... pokračovat ve čtení »

 
 

Svíčková Wellington podle Honzy Krajče - recept, foto postup

Svíčková Wellington je asi nejslavnější úprava svíčkové na světě. Tento recept také patří k vrcholům gastronomického umění. Připravit správně... pokračovat ve čtení »

 
 

Řecké zapečené krevety - recept Honzy Krajče

Připravte si výborné krevety na řecký způsob podle receptu Honzy Krajče. Je to rychlé, relativně snadné, zdravé a především vynikající jídlo, které si... pokračovat ve čtení »

 
 

Recept Honzy Krajče - polská velikonoční bábovka

Moučníky k Velikonocům patří. U nás je tradiční beránek, v Polsku najdete na sváteční tabuli třeba tuto kynutou bábovku s citrónovou polevou. Časová... pokračovat ve čtení »

 
 
O MFF přišel na večeři i nejslavnější český šéf

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary 2017 se blíží … Přijímáme rezervace

Chystáte se letos na Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary? Pak si kromě kvalitních filmů nezapomeňte včas rezervovat místa na kvalitní oběd či... pokračovat ve čtení »

 
 

Německá tvarohová velikonoční štola podle receptu Honzy Krajče

Štola je oblíbené sváteční pečivo. Připravuje se jak na Vánoce, tak i na Velikonoce. A právě u příležitosti blížících se Velikonoc si můžete vyzkoušet... pokračovat ve čtení »

 
 

Otevírací doba na Velikonoce 2017

Během letošních velikončních svátků pro vás otevíráme i v neděli 16. 4. 2017. Rádi vás v naší restauraci přivítáme na zážitkový oběd či... pokračovat ve čtení »

 
 

Recept na velikonoční nádivku podle šéfkuchaře Honzy Krajče

Vyzkoušejte si na letošní Velikonoce připravit pravou masovou velikonoční nádivku podle receptu našeho šéfkuchaře Honzy Krajče. Ingredience na 1 pekáč 250... pokračovat ve čtení »

 
 
 

 

strana: 1 2 3 4  ... 13 ... další »

 
 

odebírat newsletter a pozvánky na mail
Restaurace Le Marche
Mariánskolázeňská 4, 360 01 Karlovy Vary
otevřeno každý den kromě neděle
od 12.00 do 22.00 hodin
+420 730 133 695

najdete nás na mapě

 
  • English
  • Русский
  • Deutsch
FaceBook Kontakt Trip Advisor Villa Basileia